Alfa klar med ny småtass

Alfa Romeos nye og spenstige småbil er nå klar, med det noe spesielle navnet Mi.To.

Publisert
Sist oppdatert

Mi.To er Alfa Romeos første tradisjonelle småbil. Skjønt, helt tradisjonell er den ikke. Designen er for eksempel betydelig friskere enn hva de fleste andre småbiler kan fremvise. Og størrelsen er ganske raus for klassen. Hele 406 centimeter måler Mi.To fra front til hekk. Det er tre centimeter mer enn de hittil største småbilene har kunnet skryte på seg.

Dynamisk

Også når det gjelder bredde er den nye Alfaen ganske stor. Høyden er imidlertid litt snauere, noe som vel skyldes italienernes sportslige betoning. Mi.To skal være en dynamisk bil både visuelt og kjøremessig. Dermed blir trolig ikke plassforholdene de aller beste, uten at vi antar at det skremmer potensielle kjøpere alt for mye.

Fire motorer

Motormessig blir det fire alternativer tilgjengelig fra starten. Tre av disse er kjent for oss i skrivende stund hvorav en 1,4-liters bensinmotor med 90 hestekrefter ligger an til å bli billigst. I tillegg kommer det en like stor turbomotor med 155 hester. På dieselsiden er en 1,6-liter med 120 hester ventet. En versjon med færre hestekrefter basert på denne kommer også trolig, men tidspunktet er uvisst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer