Alfa lager reklamefilm i Norge

Alfa Romeo er på verdensturné for å lage reklamefilmer. I Norge falt valget på Atlanterhavsveien mellom Eide og Averøya, ikke langt fra Molde.

Alfa lager reklamefilm i Norge
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka har en delegasjon fra Alfa Romeo hatt leir på Averøya og filmet modellserien på den spektakulære Atlanterhavsveien. Lokasjonen er en av flere fotoplasser over hele verden som Alfa har valgt ut til sine nye reklamefilmer.

Alfa har hatt med seg flere biler, og både Alfa 8C Competizione og den nye småbilen MiTo har vært med på opptaket. 8C har 450-hesters motor og skal kun bygges i 500 eksemplarer.

Den lengste og mest kjente av de åtte bruene, Storseisundet bru, som er 23 meter høy og har et hovedspenn på 130 meter, har i perioder vært helt stengt for få gjennomført filmopptakene.

De seks bilene som er benyttet i filmopptakene er fraktet til Molde med stort transportfly og blir nå sendt videre til Dubai, hvor de siste opptakene skal gjennomføres.

Avslag

For en tid tilbake da BMW skulle lage film med den nye Z4-en i hovedrollen, var det et sterkt ønske fra BMW å fly opp en bil til Trolltunga-platået som ikke ligger langt fra Hardangervidda nasjonalpark. Det ble for mye for lokale myndigheter i Odda som sa nei til hele prosjektet. Trolltunga ser slik ut (ekstern nettside).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer