Alfa Romeo 156 penest

Alfa Romeo fikk nesten 1.200 av de over 7.900 stemmene og gikk dermed av med seieren også i denne avstemmingen. Audi A6 ble den sterkeste utfordreren.

Publisert
Sist oppdatert

I vår uhøytidelige stasjonsvogn-kåring tok Alfa Romeo Sportwagon en klar seier foran Volvo V70 og Audi A4. I sedan-kåringen ble seieren enda mer overlegen. Den utgående Alfa Romeo 156 fikk hele 1.175 stemmer, nesten 500 stemmer mer enn Audi A6, som måtte nøye seg med 698 stemmer.

Men selv om Audi A6 måtte se seg slått av den mindre italieneren, kan Audi-fans glede seg over at A6 tok en svært sterk andreplass. BMW 5-serie, som tar tredjeplassen, fikk nemlig ikke mer enn 587 stemmer. Det betyr at A6 slo sin tyske erkekonkurrent med 111 stemmer.

For ikke å snakke om det tredje bladet i trekløveret - Mercedes-Benz E-klasse. E-klasse mottok kun 239 stemmer og havnet derfor helt nede på en 11. plass.

Fjerdeplass til Saab

I stasjonsvognavstemmingen oppnådde svenskene svært gode resultater. Volvo V70 og Saab 9-5 tok henholdsvis andre- og fjerdeplass. Saab gjorde det godt også i sedan-kåringen og kapret fjerdeplassen med 9-3.

Volvo derimot, havnet på 14. og 21. plass med S60 (220 stemmer) og S80 (99). Med tanke på at våre lesere hadde hele 51 alternativer, er imidlertid ikke slike plasseringer noe å skamme seg over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer