Alfa Romeo 166: Italiensk storsjarmør

Moderne og muskuløs. Komfortabel og luksuriøs. Fem motorvarianter. Med dette vil den italienske Romeoen være klar for å sjarmere og utfordre det europeiske markedet fra september.

Alfa Romeo 166: Italiensk storsjarmør
Publisert

Alfa Romeo sin storbil har fått full overhaling, og kommer igjen for fulle seil i form av en Alfa Romeo 166. Under konstruksjonen av den nye modellen er det lagt stor vekt på å kombinere sofistikert teknologi og sportslige kjøreegenskaper med sikkerhet og kvalitet.

Fem motorvarianter

Når Alfa 166 kjøres inn på det italienske markedet i september, vil den være tilgjengelig med fem forskjellige motorvarianter, en dieselmotor og fire bensinmotorer. Den minste bensinmotoren er på 2,0 liter og 155 hestekrefter, mens den største er på 3,0 liter og 226 hestekrefter.

Toliteren er en oppgradet versjon av dagens 2,0 TwinSpark som blant annet finnes I Alfa Romeo GTV og Spider. Dieselmotoren vil være på 2,4 liter, og skal kunne yte 136 hestekrefter. Dieselvarianten og to av bensinbilene (2,0 Turbo og 3,0 V6) vil være utstyrt med seks gear.

Sofistikert teknologi

For å oppnå topp rattrespons og kjørekontroll under alle tenkelige forhold, har Alfa 166 en rekke moderne tekniske løsninger. Dette inkluderer et avansert hjuloppheng, ABS-bremser med aktive sensorer og anti-spinn-kontroll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer