Alt fra bilmessen i Paris

Her kan du se høydepunktene.

Alt fra bilmessen i Paris
Publisert
Sist oppdatert

Bilmessen i Paris er ble avsluttet i går. Nyhetene stod i kø, og det var cirka 13.000 journalister innom, med smått og stort. Besøkstallene er ennå ikke klare, men Paris er en av de absolutt store.

Akkurat nå pågår det en stor messe i Australia, og innen året er omme vil det være to store bilmesser i USA. Sema Show i Las Vegas har vokst seg større for hvert år som går, det samme har Los Angeles Auto Show.

Etter at Motown, eller The Motor City som Detroit også kalles, er blitt degradert som verdens absolutt viktigste bilby, så er besøkstallene her blitt lavere og lavere. Finanskrisa gjorde ikke situasjonen bedre. Likevel ser det ut til at det kan bli en av de virkelig spennende messene når dørene for North American International Auto Show (NAIAS) går av stabelen i Detroit i begynnelsen av januar.

I mars er den neste store internasjonale bilutstillingen i Europa. Den finner som vanlig sted i Geneve på samme tid hvert eneste år.

Inntil da kan du se de siste og mest spennende nyhetene i vår bildekarusell her på DinSide.


Her kan du lese om alle nyhetene som ble vist.

Se bildekavalkaden:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer