eBussy

Alt i ett - konsept

Alt fra pickup til minibuss i en og samme bil, etter Lego-prinsippet. Har du tro på det tyske konseptet?

ALTMULIG-MINI: Det tyske selskapet Electric Brands har gått fra elektriske scootere til elektrisk altmuligbil med fleksible batteripakker og plassbesparende nav-motorer. Det gjernstår å se om de får sitt optimistiske Lego-prinsipp ut på gata. Illustrasjon: Electric Brands
ALTMULIG-MINI: Det tyske selskapet Electric Brands har gått fra elektriske scootere til elektrisk altmuligbil med fleksible batteripakker og plassbesparende nav-motorer. Det gjernstår å se om de får sitt optimistiske Lego-prinsipp ut på gata. Illustrasjon: Electric Brands Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En elektrisk plattform gir langt flere muligheter når man skal bygge og «pakke» en bil.

Uten tradisjonell motor og drivverk, som må kobles sammen med hjulene med aksler, men i stedet ei batteripakke som kan monteres flatt som en gulvkonstruksjon, gir enorme muligheter, og da dukker det også opp flere konsepter fra aktører som tidligere ikke har drevet med bil eller transport.

Som denne elektriske retroinpirerte konseptbilen eBussy, som man skal kunne konfigurere i hele ti forskjellige varianter.

Designen har helt klart inspirasjon fra VW Transporter i andre generasjon med sine runde lykter i fronten, og er omtrent like fleksibel også. VW var også tilgjengelig i en lang rekke spesialvarianter på sine modeller med hekkmotor.

eBussy har to ulike understell som basis. Et for vei og et som er bedre tilpasset offroad. uansett hvilken basis man velger, kan den gjøres om på mange forskjellige måter, etter behov.

Her har du alt fra en toseters pickup med tipp, dobbeltcabin pickup, 4- eller 5-seters buss, 1-seters varebil eller camper, med høyt og lavt tak osv. Man har også tatt høyde for forskjellige skuffeløsninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer