Tesla Model 3 i Norge

Anette greide ikke vente lenger på Folke-Teslaen

Anette Tveit fikk Norges første Tesla Model 3 - lenge før alle andre. Men det er én stor ulempe ...

FØRST I NORGE: Anette Tveit og hennes svigerfar var de første i Norge til å få ettertraktede Tesla Model 3. Alle andre må i hvert fall finne seg i å vente til en gang i 2019, før de kan få bilen. Foto: Privat
FØRST I NORGE: Anette Tveit og hennes svigerfar var de første i Norge til å få ettertraktede Tesla Model 3. Alle andre må i hvert fall finne seg i å vente til en gang i 2019, før de kan få bilen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Bilen er utrolig bra. Jeg har ikke fått kjørt den så mye ennå, men jeg liker den veldig, veldig godt, sier Anette Tveit engasjert til Dinside.

Det var på torsdag i forrige uke at to Tesla Model 3 for første gang noensinne ble registrert i Norge - trolig også Europa. Anette Tveit fra Mandal og svigerfaren fikk hver sin.

- Det er litt gøy. Vi fikk tak i bilen fordi ektemannen min holder på med biler og slikt. Også liker vi Tesla. Vi så Model 3 i California i sommer, og bestemte oss for at en slik hadde vi lyst på, forklarer Anette videre.

Privatimportert

Tesla Model 3 er imidlertid ikke varslet til Norge og Europa før en gang i 2019. For å skaffe seg bilen måtte dermed familien importere bilene selv. Heldigvis for familien driver Anettes ektemann, Trond, med import av biler.

Hans kunnskap gjorde at de fikk tak i en pent brukt Model 3, som kun hadde gått 3.000 kilometer i USA. Bilen har rekkevidde på 310 miles (500 km), ifølge den strenge amerikanske målenormen (EPA).

Trond tror nordmenn vil bli imponert når de etterhvert får prøvd «Folke-Teslaen», som så mange venter på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer