Ansiktsløftet Discovery

For noen få uker siden lanserte Land Rover sin nye Range Rover. Nå kommer den ansiktsløftede Discovery.

Publisert
Sist oppdatert

Land Rover Discovery ble første gang introdusert i 1989, og var basert på modellen Range Rover Classic. Dagens utgave kom ni år senere - høsten 1998. Det er allerede fire år siden og det er dermed ikke overraskende at bilen nå får en ansiktsløfting.

Nye frontlykter

Endringene er ikke voldsomme, men mange nok til at Discovery har blitt enda likere storebror Range Rover. Blant annet ser både de firdelte frontlyktene og de runde tåkelysene ut til å være hentet rett fra Range Rover. Med det nye lykte-settet har Discovery-fronten blitt langt mer moderne.

Bakparten er relativt uforandret, men blinklysene har blitt flyttet opp i den vertikale lyssøylen for å gjøre dem mer synlige for bakenforkjørende.

Tre fargetemaer

Interiøret er stort sett det samme, men Land Rover tilbyr nå tre fargetemaer - "Tundra Green", "Alpakka Beige" og "Land Rover Black". Komforten skal ha blitt forbedret ved hjelp av ny støyisolasjon.

Masse utstyr

Discovery er en ekte firehjulstrekker, og har en lang rekke funksjoner som skal forbedre kjøreegenskapene i terreng. Blant annet er elektronisk antispinn (ETC), Hill Descent Control (HDC), anti-krenge-stabilisatorer (ACE) og automatisk nivåregulering (SLS) å finne blant standardutstyret. Terrengegenskapene skal også ha blitt forbedret ved at bakkeklaringen under den fremfre støtfangeren har blitt høyere. Bremseklosser og kalipere skal også være bedre enn det dagens utgave kan skilte med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer