Åpen Golf

Volkswagen viser frem en Golf i den populære kupekabriolet-formen. Hvis ikke bildene lyver er en vellykket skapning ute på veiene snart.

Publisert
Sist oppdatert
Åpen Golf

Åpen Golf

  1. Store bilder!
Åpen Golf


Både Peugeot 307 CC og Renault Megane CC ser bra ut, sammenbrettbart platetak er med på å gi kabrioleter et mer solid inntrykk med taket på. De ser virkelig ut som todørs kupeer. Det samme gjelder konseptbilen fra Volkswagen som står på Geneve-utstillingen.

Rundt 300.000

Konkurrentene fra Frankrike koster fra 275.000 kroner, Golfen bør ikke bli svært mye dyrere. I concept C sitter det en 2-liters bensinmotor på 150 hestekrefter som nok ikke vil være det mest prisgunstige alternativet. Kanskje dukker det opp en åpen Golf til rundt 300.000 kroner.

Kabriolet med soltak

Litt luft er ikke noe problem i concept C, det er nemlig et soltak integrert i taket. Kabriolet med soltak er kanskje ikke så vanlig, antakelig er det en platene i det sammenbrettbare taket som kan åpnes individuelt.

Mer om nyhetene på Geneve-utstillingen finner du her.

Her finner du mer Volkswagen-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer