Åpen Mustang til våren

Enda mer nostalgisk i uttrykket er kabrioletversjonen av nye Mustang klar.

Publisert
Sist oppdatert

For mange forbinder Mustang med nettopp kabrioletutgaven selv om det er solgt syv ganger flere kupeer, totalt har nesten åtte millioner Mustanger blitt produsert siden 1965. I hjemlandet er fortsatt Mustang en billig muskelbil som mange har råd til.

På lur

Allerede fra første strek på tegnebordet visste utviklingsteamet at Mustangen skulle produseres som både kupe og som kabriolet. Styrkeberegninger og spesielle plassbehov har vært tilpasset kabrioleten hele veien, og i følge Ford har det gitt en kabriolet som ikke er alt for mye tyngre enn kupevarianten, og en kabriolet med linjer tett opp til kupeen.

To motorer

En 4-liters V6 som leverer 210 hestekrefter er minste motoralternativ. For de som liker både kubikk og hestekrefter er nok V8-motoren på 4,6-liter og 300 hestekrefter et bedre alternativ. Det er også sistnevnte som var mest populær hos stylingfirmaene under fjorårets SEMA-messe, der Ford hadde latt 15 av disse boltre seg med kupeutgaven.

Begge motoren kan leveres med femtrinns automatgir eller en manuell girkasse med like mange trinn. Det er første gang Mustang kabriolet er tilgjengelig med femtrinns automatgirkasse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer