Arabisk bilkultur

Et kjapt søk på YouTube avslører at gutta fra Midtøsten har et annet syn på bilkjøring enn vi har her hjemme.

Publisert
Sist oppdatert

Her i nord klager vi over at SUVer velter. Disse gutta utnytter de elendige kjøreegenskaper til det fulle. Legg spesielt merke til han som kjører Nissan Patrol på to hjul, mens handa subber bakken!

Arab drifting

Vi har hatt mistanke om at det foregår mye ekstrem bilkjøring i Midtøsten, og noen kjappe søk på YouTube bekrefter det. Søkeordene "crazy arab" og "arab drifting" avslører at det finnes bilkultur og voldsomt avansert råning også i arabiske bilmiljøer.

Forskjellen fra her hjemme, er bare at denne kjøringen er helt ekstrem, og som filmene viser behersker disse sjåførene også bilene sine svært godt.

Sjekk også vår banetest av en japansk racer

Ny Gatebilgren?

I Norge er det en svært lav terskel for hva man skal foreta seg på offentlig vei. Vi anbefaler lukkede områder før man begynner å øve på tohjulskjøring.

Vi regner med at mange biler er vraket før sjåførene har blitt så gode som dette, men vi vil likevel anbefale tohjulskjøring som ny Gatebil-gren. Legg merke til hvordan Hiluxer og SUVer blir vippet opp på to hjul!

Se filmene og utforsk YouTube med nevnte søkeord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer