Årets bil 2016: XC90 vant både folkets og juryens hjerter

- Nå skal det feires! En opprømt Rune Gutteberg Hansen i Volvo Cars Norway, var veldig klar i sin tale, og dro resten av organisasjonen med på jubelen.

PRISDRYSS: PR- og informasjonsdirektør Rune Gutteberg Hansen (t.v.) og salgsdirektør Henrik Schanche (t.h.) i Volvo fikk overlevert det synlige diplomet av juryleder og ansvarlig redaktør Espen Stensrud i motorredaksjonen i Dagbladet, DinSide og Autofil.  Foto: JACQUES HVISTENDAHL
PRISDRYSS: PR- og informasjonsdirektør Rune Gutteberg Hansen (t.v.) og salgsdirektør Henrik Schanche (t.h.) i Volvo fikk overlevert det synlige diplomet av juryleder og ansvarlig redaktør Espen Stensrud i motorredaksjonen i Dagbladet, DinSide og Autofil. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Champagnekorkene satt løst da vi møtte opp hos Volvo Car Norway for å overrekke prisen for Årets bil 2016. For Volvo var dette en skikkelig førjulsgave, og det var tydelig at det var viktig for dem å vinne Dagbladet, DinSide og Autofils store bil-kåring i konkurranse med 33 sterke kandidater.

- Vi håpet å gjøre det så godt som mulig, men å ta begge titlene er fantastisk, sier PR- og informasjonsdirektør Rune Gutteberg Hansen til Dagbladet.

Han sikter da til at de ble stemt fram som folkets favoritt for en uke tilbake. Nå er de også juryens førstevalg.

Les også: Nei, dette er ikke en XC90

Gjorde rent bord

Volvo kan med andre ord se tilbake på en høst som virkelig har satt XC90 på kartet.

- Dette er en veldig fin bekreftelse for alle de 1800 kundene her i landet som har kjøpt XC90 siden den ble lansert. I tillegg er den flotte tildelingen å bli Årets bil veldig inspirerende for oss i Volvo Car Norway, og for våre forhandlerne over hele landet, sier en stolt direktør.

Les også: Kan bli årets miljøbil

Godt tatt imot

Etter 13 år var det altså på tide å børste støv av XC90-emblemet, og det kan man si har vært en stor suksess.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer