Årets grommeste Astra

Lever GTC opp til sitt dramatiske ytre? Av: Autofil

Er nye Astra GTC like vill som den er vakker?  Foto: Lord Arnstein Landsem
Er nye Astra GTC like vill som den er vakker? Foto: Lord Arnstein Landsem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opel Astra er en kjøreglad bil, men som kanskje mangler litt sprut. For å bøte på dette leverer man GTC-versjonen som en ordentlig pocket rocket.

Inspirasjon fra Sin City

Designet er det i hvert fall lite å utsette på. Opel prater mye om inspirasjon fra både filmen og musikkens verden. Darren Luke, som er assisterende sjefsdesigner på bilen sier han ble sterkt inspirert av tegneseriene til Frank Miller og hans ”Sin City” film, hvor kontrastene mellom skygger er relativt ekstreme. Raskeste forhjulstrekker rundt Ringen

Bra jobba

Når man tar vidunderet i nærmere øyesyn, må man innrømme at Opels designere har gjort en god jobb. GTC ser både tøff og pen ut, og spesielt det svulstige hekkpartiet er en innertier i så måte. Taklinjen ser lav ut, men oppleves slettes ikke sånn innenfra. Det er god takhøyde både i forsetet og baksetet. Her kan fire voksne sitte uten noen problemer. Bak rattet sitter man også godt rent komfortmessig, og det meste av instrumentering og knapper er relativt logisk plassert. Materialkvaliteten er grei nok, og står ikke tilbake for konkurrentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer