Årets verste parkering?

Om ti sekunder smeller det.

Om få sekunder utfører BMW-sjåføren en parkering av de sjeldne. Foto: YouTube
Om få sekunder utfører BMW-sjåføren en parkering av de sjeldne. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utstyrt med en BMW X5 kjører denne sjåføren rolig inn på parkeringsplassen. Alt ser greit ut, helt til SUVen bare fortsetter opp på to parkerte biler. Rett forfra!

Etter å ha tenkt litt (?) rygger sjåføren lett og greit bilen ned igjen. Vi venter nesten å se bilen dundre inn i andre parkerte kjøretøy også under ryggingen, men de som har prøvd nye BMW-er vet at ryggesensoren er så effektiv at det skal litt til.

Uten flere hendelser fortsetter sjåføren ut av parkeringsplassen, som om ingenting skulle ha skjedd. Uvitende om at de manglende parkeringsevnene er avslørt av videokameraer ...

Men ikke tro oss - se videoen selv lenger ned!

Les også: Ikke rygg på fredag!

Politiet var ikke imponert

Vi kom over denne som må være en av tidenes dårligste parkeringer, i en artikkel i den lokale avisen The Record.com før helgen, men hendelsen er selvsagt omtalt over hele verden på grunn av filmen som følger.

Parkeringsvideoen som ble fanget inn av overvåkningskameraer ved et fitnessenter i byen Markham i Canada, ble overlevert til det lokale politiet, siden sjåføren viste få tegn til å ville gjøre opp for seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer