Arrangerer NM i olabil for barn og ungdom

Det er igjen duket for en fartsfylt helg for olabilentusiastene.

HOLD FAST: Det er bare å holde seg fast ned Torshovdalen i Oslo. Til helgen er det duket for NM i aldersklassene 7 til 11 år og 12 til 17 år.  Foto: OLABIL.NO
HOLD FAST: Det er bare å holde seg fast ned Torshovdalen i Oslo. Til helgen er det duket for NM i aldersklassene 7 til 11 år og 12 til 17 år. Foto: OLABIL.NO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2004 startet det som har blitt til en årlig begivenhet, nemlig norgesmesterskapet i olabil. I år arrangeres det for 12 gang, det kan du få med deg i Torshovdalen i Oslo lørdag 12. august.

- I år venter vi rett i overkant av 30 deltakende biler, forteller arrangør Terje Skaug.

Er du mer opptatt av ekte biler, kan du faktisk bygge din egen.

NM i olabil

Er du i området, er det absolutt verdt å ta turen til Torshovdalen i Oslo på lørdag. Skaug lover god stemning i en fartsfylt bakke.

- Vi vet det kommer biler fra både Stavanger, Arendal og til og med Syd-Sverige. Vi favner bredt og håper på skikkelig godt vær, sier han til Dinside.

Av deltakere kommer det både gjengangere og noen nye deltakere, og aldersklassene er fordelt mellom 7 og 11 år og 12 til 17 år.

Skaug forteller om en gjeng fra Stavanger som nå skal delta for siste året, da de neste år ikke vil fylle alderskravene for konkurransen.

- Gjengen fra Stavanger har vært med flere år, nå er det deres siste så de er veldig ivrige på å hente hjem sin andre pokal.

Du kan fortsatt melde deg på

Vinnerne av olabilkonkurransene får pengepremier, mens Best in show vinner sykkel. Pengepremiene er på henholdsvis 1.000 kroner for første-, 750 kroner for andre- og 500 kroner for tredjeplassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer