Aston Martin med 911 og 360 konkurrent

Bilen kommer ikke på markedet før i år 2005, men testingen er for lengst kommet i gang. Disse bildene, er som så ofte før, knipset på et islagt vann langt nord i Sverige

Publisert
Sist oppdatert
Aston Martin med 911 og 360 konkurrent

Aston Martin med 911 og 360 konkurrent

  1. Store bilder
Aston Martin med 911 og 360 konkurrent


Konseptbilen AMV8 ble vist i Detroit i år og gir en god pekepinn på hvordan den neste Aston Martin vil se ut. Dette blir den minste bilen i modellrekken og skal ta opp konkurransen med de virkelige sportsbilene.

Kompressor

Motormessig er det mest sannsynlig at det havner en V8 med kompressor under panseret. Effekten er litt usikker, men mye tyder på at den vil ligge på rundt 450 hestekrefter. Det vil si at den posisjonerer seg mot Porsche 911 Turbo og Ferrari 360 som har henholdsvis 420 og 400 hestekrefter. Du vil kunne velge mellom manuell girkasse og en sekvensiell girkasse ala den som finnes på Vanquish.

Lett

Den nye bilen skal bli en avansert konstruksjon bygget i aluminium og karbonfiber. Aston Martin vil forsøke å holde vekten så lav som mulig og tiden fra null til hundre kilometer i timen skal ikke overskride fem sekunder.

Spionbilder av bilen finner du her.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer