Aston Martin V8 Vantage

Det er litt delte meninger om hva bilen skal hete, men vi satser på at den ikke skal hete DB5. Vi heller mer mot V8 Vantage.

Publisert
Sist oppdatert

Aston Martins nye sportsbil vil antagelig bli vist på bilutstillingen i Detroit som starter i januar. Det blir i så fall på samme sted som konseptbilen AMV8 ble vist for ett år siden. Det er da også AMV8 som er basis for denne nye modellen som mest sannsynlig vil hete V8 Vantage

Motor

Det har ikke lekket så mye informasjon om denne bilen ennå, men det er rimelig sikkert at den får en V8-motor fra Jaguar. Den vil i Aston Martin få en liten kubikkøkning til 4,3 liter og effekten vil antagelig ligge rundt 370-380 hestekrefter. Denne motoren vil ikke ha kompressor eller turbo. Om det kommer en kompressorvariant senere gjenstår å se.

Angående girkasser vil bilen bli tilgjengelig med både manuell girkasse og automatisk girkasse. For at vektfordelingen skal bli så god som mulig er motoren montert langt bak i motorrommet og girkassen er montert bak i bilen.

Toseter

V8 Vantage vil ikke få bakseter og blir dermed en reinspikka toseter med et ganske stort bagasjerom. Som dere kan se av interiørbildene er det mye treverk i midtkonsollen, men vi regner med at en rekke materialer blir tilgjengelig i interiøret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer