Aston Martins kommende drømmerekke

Aston Martin skal snart lansere flere nye drømmebiler. Her ser du tre stykker, hvert til sitt bruk.

Publisert
Sist oppdatert
Ta en titt på de store bildene og drøm deg bort fra sure aprildager med løsgrus og sølepytter på veiene.


Aston Martin er et eksklusivt britisk sportsbilmerke. Her i Norge går det ganske lenge mellom hver gang man ser dem, men noen eksemplarer av DB9 og V8 Vantage finnes det da. Sistnevnte har vi for øvrig testet på norske veier.

DBS

En ny modell i år heter DBS. Den er basert på DB9, men har fått blant annet flere hestekrefter, lavere vekt og sportsligere styling for bedre aerodynamikk. 517 hester og 570 newtonmeter sørger for at 0-100 går på 4,3 sekunder.

DBS Volante

DBS Volante
DBS Volante Vis mer

Aston Martins kommende drømmerekke

 1. Store bilder
Rapide
Rapide Vis mer
V12 Vantage RS
V12 Vantage RS Vis mer


Og denne bilen danner basisen for kabrioleten på disse bildene. Bilen er rett og slett en toppløs versjon av DBS og vil få den samme V12-motoren. Ut fra mangelen på kamuflasje å dømme, er denne snart klar for salg til vanlige kunder.

Bytte bil? Se hva din gamle er verdt

Rapide

Litt mer spenning og usikkerhet knytter det seg kanskje til den store sedanen Rapide. Det har lenge vært kjent at Aston Martin tester ut denne bilen, både gjennom visningen av konseptversjonen og spionbilder som vi har publisert her tidligere. Disse fotografiene viser for så vidt ikke så veldig mye nytt, men bekrefter i alle fall at selv noble gentlemen må finne seg i å piskes rundt Nürburgring. Vi regner med at denne bilen senest er på plass i løpet av neste år.

V12 Vantage RS

Sist, men ikke minst, tar vi med det som trolig blir den sportsligste i dette trekløveret, nemlig V12 Vantage RS. Den baserer seg på V8 Vantage, men får som navnene tilsier en V12-motor i stedet for en V8er. Dermed får ytelsene seg et realt løft. Konseptversjonen av denne bilen hadde over 600 hestekrefter og gjorde 0-100 på akkurat fire sekunder. Et litt sportsligere oppsett er med andre ord også å forvente.

Full garasje

Så dermed burde garasjen være fylt opp. En kabriolet til solskinnsdagene, en rendyrket sportsbil til moroturene og en stor sedan til når du skal ha med deg hele familien. Ta en titt på de store bildene og drøm deg bort fra sure aprildager med løsgrus og sølepytter på veiene.

 • Store spionbilder!
 • Vår historiske Aston Martin-kavalkade finner du her!
 • Her finner du mer Aston Martin-stoff:

 • Nyheter
 • Spionbilder • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer