Aston Martins kommende drømmerekke

Aston Martin skal snart lansere flere nye drømmebiler. Her ser du tre stykker, hvert til sitt bruk.

Publisert
Sist oppdatert

Aston Martin er et eksklusivt britisk sportsbilmerke. Her i Norge går det ganske lenge mellom hver gang man ser dem, men noen eksemplarer av DB9 og V8 Vantage finnes det da. Sistnevnte har vi for øvrig testet på norske veier.

DBS

En ny modell i år heter DBS. Den er basert på DB9, men har fått blant annet flere hestekrefter, lavere vekt og sportsligere styling for bedre aerodynamikk. 517 hester og 570 newtonmeter sørger for at 0-100 går på 4,3 sekunder.

DBS Volante

Og denne bilen danner basisen for kabrioleten på disse bildene. Bilen er rett og slett en toppløs versjon av DBS og vil få den samme V12-motoren. Ut fra mangelen på kamuflasje å dømme, er denne snart klar for salg til vanlige kunder.

Bytte bil? Se hva din gamle er verdt

Rapide

Litt mer spenning og usikkerhet knytter det seg kanskje til den store sedanen Rapide. Det har lenge vært kjent at Aston Martin tester ut denne bilen, både gjennom visningen av konseptversjonen og spionbilder som vi har publisert her tidligere. Disse fotografiene viser for så vidt ikke så veldig mye nytt, men bekrefter i alle fall at selv noble gentlemen må finne seg i å piskes rundt Nürburgring. Vi regner med at denne bilen senest er på plass i løpet av neste år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer