Audi A1 Sportback er klar

Audi A1-familien utvides. Den skal være like kompakt og kjøreglad som Audi A1, men med 5 dører.

Nye Audi A1 Sportback har fem dører og er noe høyere og bredere enn søstermodellen A1 Foto: Audi
Nye Audi A1 Sportback har fem dører og er noe høyere og bredere enn søstermodellen A1 Foto: Audi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Audi A1 ble lansert høsten 2010 og har allerede blitt solgt i over 1.600 eksemplarer i Norge. Med lanseringen av Audi A1 Sportback tilbyr Audi nå en mer praktisk versjon av sin aktør i småbilklassen.

Les for øvrig vår test av Audi A1 her!

Med Internett

Som sin søskenmodell Audi A1, byr også nye Audi A1 Sportback på en rekke individuelle løsninger. Både takbuen, taket og hekkspoileren kan lakkeres i kontrastfarge. For de som ønsker et ekstra sportslig uttrykk, kan S line eksteriørpakke også bestilles fra lanseringsdato. Med ”Audi connect” kan navigasjonssystemet kombineres med både Google Earth, Google Street View og en egen trådløs WLAN-sone i bilen - altså med Internett ombord.

Litt større

Nye Audi A1 Sportback måler, som Audi A1, 3.95 meter i lengden, men er noe høyere og bredere enn sin søskenmodell. Bagasjeromvolumet på 270 liter økes til 920 liter dersom baksetene felles ned. Den kompakte utførelsen er ikke til hinder for at Audi A1 Sportback, på samme måte som sine større søsken, er fullpakket med avansert teknikk og en rikholdig utstyrliste. Nye Audi A1 Sportback leveres standard med fire seter, men kan også leveres som 5-seter uten pristillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer