Audi A3 Cabriolet priset

Audis nye kompaktkabriolet er nå verdsatt. Innstegsmodellen vil koste fra 325.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

På tross av A3s relativt høye alder har man nå lansert en kabrioletversjon av kompaktklassebilen. Vi har allerede kjørt den og trivdes godt bak rattet. Mer om vårt førsteinntrykk kan du lese her.

 • Se store bilder av Audi A3 Cabriolet.
 • To dieselmodeller

  Prisene er imidlertid først klare nå. Billigst blir dieselmodellen 1.9 TDI med 105 hestekrefter til 325.000 kroner. Så følger den andre dieselmodellen, 2.0 TDI med 140 hester, til 359.000.

  Det er for øvrig verdt å merke seg at dette er den nye common rail-motoren, og ikke den gamle som har pumpedyse-teknologi. Denne moderniseringen er spesielt viktig i en åpen bil ettersom den nye motoren er vesentlig mer kultivert.

  Også bensin

  På bensinsider starter moroa på 375.000 kroner. Da heter motoren 1.8 TFSI og har 160 hestekrefter. Klart dyrest, men også sprekest, blir 2.0 TFSI med 200 hester til den nette sum av 459.000 kroner. Denne gjør 0-100 på 7,3 sekunder.

  Utstyr

  Standard utstyrsnivå på samtlige motorer er Attraction, hvilket kun gir deg det aller mest nødvendige, som et manuelt klimaanlegg. Aluminiumsfelger er derimot ikke standard. Alternativet er den mer sportslige Ambition-utgaven som har dette og blant annet sportsseter, sportsunderstell og vindbeskyttelse i tillegg til omlag 15.000 kroner ekstra.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer