Audi A3 i nye varianter

Den nye Audi A3 med fem dører lanseres ikke før om et år. Senere kommer også muligens stasjonsvogn og terrengbil. Automedia har laget manipulerte bilder som sier mye om hvordan bilene kommer til å se ut.

Publisert
Sist oppdatert
Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer

Audi A3 i nye varianter

  1. Store bilder


Kun fire prosent av alle nye biler som ble solgt i Norge i fjor, hadde tre dører. Nordmenn er med andre ord ikke særlig begeistret for biler der du må krøke deg sammen for å komme inn i baksetet. Salget av A3 kommer nok derfor heller ikke til å ta helt av før femdørs-varianten kommer på markedet.

Automedia har manipulert frem bilder som viser hvordan bilen kan komme til å se ut. Femdørsvarianten vekker ingen spesiell oppsikt. Mer spennende er det derimot at de også spekulerer i hvordan bilen vil se ut som stasjonsvogn, og også som SUV.

Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer


På bilmessen i Detroit i januar viste Audi en koseptbil kalt Pikes Peak. Bilen skal ha terrengegenskaper som en ren terrengbil og være like fleksibel som en flerbruksbil.

Terrengbilen som Automedia har manipulert seg frem til er en kombinasjon av Pikes Peak og den nye Audi A3. Resultatet ser du øverst til høyre.

Ryktene går også om en tilsvarende firehjulstrekker fra Volkswagen, som skal bygge på den nye Golf-plattformen. Bilen skal få navnet Volkswagen Marrakesh.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Audi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer