Audi A3 Sportback e-tron priset

Nå kan du bestille den første ladbare hybridbilen fra Audi, og prisen er bra.

FRA KR 339.500: Den ladbare hybriden Audi A3 Sportback e-tron er en skikkelig spreking med bra utstyr - til en relativt hyggelig pris. Foto: KNUT MOBERG
FRA KR 339.500: Den ladbare hybriden Audi A3 Sportback e-tron er en skikkelig spreking med bra utstyr - til en relativt hyggelig pris. Foto: KNUT MOBERG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samme dag som Volkswagen viser sin ladbare hybrid Golf GTE under Arendalsuka, bekrefter Audi at sprekingen A3 Sportback e-tron får en ganske hyggelig pris i forhold til utstyr og ytelser.

Audi åpner nemlig nå for bestilling av plug-in hybriden Audi A3 Sportback e-tron. Med inntil 50 km elektrisk rekkevidde og ytterligere 890 km rekkevidde med bensinmotoren, skrev vi etter å ha testet den ladbare Audien at den på mange måter kombinerer det beste fra to verdener.

204 hestekrefter

Prisen er fra 339.500 kroner og Audi holder dermed sitt løfte om at den skulle komme under 340.000 - riktignok med et nødskrik.

Prisen er likevel ikke så verst med tanke på mulighet for eldrift og 204 hestekrefter. Og bedre blir den, når man ser at e-tron har utstyrsnivået Ambition som standard. Dette koster nemlig vanligvis 14.500 kroner ekstra på de andre A3-modellene.

Inkludert i pakken er blant annet 17-tommers aluminiumsfelger, sportsseter, 3-ekers sportsratt (multifunksjon) i skinn, fargeskjerm med førerinformasjonssystem og sportsunderstell. Informasjonssystemet gir som vanlig spesifikk informasjon for hybridversjonen, for eksempel om forbruk og fordeling på avstand med utslippsfri kjøring og med kjøring med bensinmotoren i gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer