Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback er på plass i butikkene om en måned og inntil videre kan også Audi levere en godt utstyrt modell til 249.900 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

MONACO (DinSide Motor): I likhet med BMW har også Audi presset en modell ned under 250.000 kroner. Audi har tatt sjansen på levere 102-hesteren til 249.900 kroner, men vår erfaring fra tidligere har avslørt at Audi sine to 1,6-litere med henholdsvis 102 og 115 hestekrefter ikke har dramatisk forskjellige ytelser. BMW 116i med 115 hestekrefter koster også 249.900 kroner.

Større

Sportback skiller seg fra A3 tredørs på mange områder. Nå er det ikke lenger en tredørsvariant hvor man har saget ut en ekstra dør. Dette er nesten en helt annen modell. Den har ny front som deler det samme designspråket som A6 med den store vertikale grillen. Innvendig er det også en del nytt med ny midtkonsoll, nytt ratt og nye deksler i dørene. Akselavstanden er den samme og plassen innvendig er ikke større i lengden, men bak er det mer takhøyde siden taket bøyer ned senere enn det gjør på A3 tredørs. Lengden har økt med 8,3 centimeter og det har i sin helhet resultert i større bagasjerom som nå rommer 370 liter kontra 350 i tredørs. Til tross for de økte målene er Sportback også en kompakt og sportslig bil, men kan tilby en mye mer brukervennlig kupe til omtrent den samme prisen. Sportback koster omlag 11.000 kroner mer enn en 3-dørs og vil nok bli det naturlige valget for de fleste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer