Audi A4 1,6i 2000: Startproblemer

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: AudiModell: A4Motor: 1.6 bensinÅrsmodell: 2000Kilometerstand: 140.400

Problem: Startproblemer.Når den er kald starter den perfekt, uten problemer og går som en kule.Når den er varm derimot er saken en annen. Da er den lei å få i gang. Starteren trekker rundt helt som normalt, jeg har nytt batteri og nok av strøm. Startmotoren slår inn slik den skal, men den fyrer liksom ikke selve motoren. Som regel får jeg den i gang på tredje eller fjerde forsøket, og da er den lei i gangen de første minuttene etterpå. Det er ikke noe galt med draget på turtall, men tomgangen går altfor langt ned (ca 500 omdr), og når jeg gir gass må jeg gi saaaaakte gass, ellers så stopper den og høres ut som den drukner i bensin. Etter ti-femten minutters kjøring oppfører den seg helt normalt igjen. Hvis den da stopper er den enda verre å få i gang igjen.

De gangene jeg har testet den, så har jeg stoppet den og startet igjen med en gang – da starter den som regel helt fint. Men får den stå fem minutter....huttetu...Det lyser ikke i noen varsellamper eller feillamper. Den fikk ny registerreim og vannpumpe i fjor, har fulgt alle servicer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer