Audi A4 1,8T 1996: AC slår seg av

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: Audi Modell: A4 Avant Motor: 1,8 T bensin Årsmodell: 1996Kilometerstand: 115.000 Problem: AC slår seg av.AC slår seg av når eg har aller mest bruk for det, ca under 5 + og fuktig vær. Er anlegget laget slik at det automatisk slår seg av? Det kommer samtidig opp ei snøstjerne i panelet. Har i den siste tiden og fått problemer med å få luft på frontruta samme kva eg gjer. Kan det være problemer med eit spjeld?

Ser at du har lignende problemer på din Passat. Går det an å fikse dette? Svar: Det stemmer at min tidligere bil hadde dette ”problemet” men etter å ha feilsøkt og fylt på ny gass så leste jeg i instruksjonsboka der det sto at kompressor kobles ut under 5 grader. Dette førte selvfølgelig til mye dugg på vinduer og ergrelse. Men jeg er sikker på at det kan være en god ting for kompressorens levetid. At du ikke får luft til frontruta må være et annet problem som du bør få sjekket opp i på et bilverksted. Det kan være at du har et tregt eller feiljustert spjeld, eller at brytersystemet ikke klarer å styre det aktuelle varmespjeldet. Sjekk i tillegg om pollenfilteret er modent for utskifting og at resirkuleringen ikke er på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer