Audi A4 1,8T S-line Quattro Avant

At nye Audi A4 er en særdeles vakker bil, er hele familien enige om. Modellen vi fikk til test var en sprek sportsutgave med firehjulstrekk og høyt utstyrsnivå. Men hva med plassen?

Publisert
Sist oppdatert

Vi følger en norsk småbarnsfamilie i jakten på ny bil. Bilene blir nøye vurdert med hensyn til plass, sikkerhet, utseende, kjøreopplevelse, praktiske løsninger og valuta for pengene. Du finner bakgrunnen og oversikten over testede biler her.

Innledning

Selv om A4 har gjennomgått mange revisjoner med hensyn til design siden den het 80, har det alltid bare vært snakk om "ansiktsløftinger". Man har alltid kunnet se at det har vært en Audi. Konseptet har ført til at vi sitter igjen med inntrykket av at Audi A4 er en bil med sjel, i likhet med modeller fra eksempelvis BMW og Mercedes. Heller ikke her har utseendet blitt offer for overivrige designere, før inntil nylig. Det har i stor grad medført et konservativt utseende, men du så pene de er!

Modellen vi har testet er en godt utstyrt sportsutgave (S-line) med 1,8 liters turbo bensinmotor som yter 163 hestekrefter, og den drives fremover på alle fire hjul. Sportsseter i svart skinn, sportsunderstell, 17-tommers felger utgjør S-Line-pakka. Klimaanlegg er selvsagt standard på alle modeller.

Det er rett og slett snakk om en rå bil på de aller fleste områder, men så er da også prislappen på nesten 420.000 kroner. Kutter du ut S-Line sparer du 20.000 kroner, og får samtidig en bil som føles mykere. Les mer om dette i hovedtesten av denne bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer