Audi A4 enda lekrere

Vurderer du å satse på Audi A4? Da bør du vente noen måneder. I november er nemlig de ansiktsløftede utgavene på plass her i landet.

Publisert
Sist oppdatert

MÜNCHEN (DinSide Motor): Man kan mene hva man vil om Audi som bilmerke. De fleste vil imidlertid være enige om Audi har dreisen på stasjonsvogner. Vi er i hvert fall blant dem som mener at Audis Avant-utgaver det siste tiåret har vært blant de lekreste stasjonsvognene på markedet.

Audi A4 Avant er intet unntak. Riktignok har bilen vært på markedet i snart fire år. Men vi mener at bilen har tålt tidens tann godt og at behovet for en ansiktsløfting slett ikke var opplagt.

Fullstendig redesignet front

Det må imidlertid Audis designere ha ment. Det er nemlig sjeldent at en ansiktsløfting involverer så store endringer som det Audi A4 nå har vært gjennom. Blant annet er fronten fullstendig redesignet og A4 har fått den nye, trapes-formede grillen vi kjenner fra A6 og A3 Sportback.

Den muskuløse grillen omkranses av helt nye og slankere frontlykter og tåkelysene har fått en mer fremtredende posisjon. Disse bæres nå av kraftige, lakkerte spiler som deler frontspoilerens luftinntak. Kort og godt, den gamle A4-snuten er utradert og erstattet av en langt tøffere, mer aggressiv og mer moderne front.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer