Audi A4: Minimalismen lenge leve!

Minimalisme er populært om dagen, men det Audi har gjort med A4 kvalifiserer neppe til bruk av begrepet. Ikke fordi det er for mye, men heller fordi forandringene er så små at du må være ekspert for å kunne se forskjellene.

Publisert

Om et og et halvt år kommer den nye Audi A4, med bedre plass, nye motorer med direkte bensininnsprøytning og stemmeaktivert navigasjonssystem og telefon. Senere, i 2001, kommer en ny Audi Cabriolet - basert på A4. Avant og coupe kommer også. Designmessig skal den nye A4 serien til Audi likne litt på TT i fronten, mens hekken skal bli mer elegant enn idag.

I minste laget?

Frem til da skal imidlertid dagens A4 serie overleve, og til våren kommer endringene som skal sørge for at A4 forblir populær. Det spørs imidlertid om ikke forandringene som er gjort er i minste laget.

Ny plast, og mykere fjæring

Det eneste som skjer er nemlig at bilen har fått ny grill, ny støtfanger - med integrerte tåkelys - og elepsoid lykter. Bak er forskjellene heller ikke store; nytt bagasjelokk og nytt design på lyktene skal få kundene til å sikle når de ser hekken på A4. I tillegg til dette får bilen en ny beskyttelseslist langs siden og nye dørhåndtak.

Interiøret piffes heller ikke nevneverdig opp, men en aluminiumsplate som omslutter gearspaken er verd å nevne.

Den største overhalingen får likevel understellet, som skal bli mykere og mer komfortabelt avstemt. En hyggelig bieffekt av dette er at støynivet i kupeen går ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.