Audi A6 fornyet

A6 får en midtlivsoppdatering med fokus på først og fremst nye og gjerrigere motorer.

Publisert
Sist oppdatert

Men det er også mulig å se forskjell. Foran har A6 fått en justering både på den store grillen, støtfangeren, luftinntakene og tåkelyktene. I tillegg får du nå en LED-stripe med seks dioder dersom du bestiller xenonlykter. Videre nedover sidene legger du kanskje merke til de blanke kromlistene som buer seg svakt oppover på sin ferd bakover.

Helt bakerst på sedanen finner vi en liten spoilerleppe på bagasjelokket, en liten kromlist på støtfangeren og en slags diffusor helt i nedkant av hekken. I kombinasjon med denne finner vi også et par rette enderør.

Nye lykter

Den letteste forandringen å oppdage er likevel de nye smale baklyktene som strekker seg et godt stykke innover mot midten. I god Audi-stil anvender disse også LED-teknologi.

Ny informasjonssentral

Innvendig har det også kommet noen små justeringer. Viktigst er en ny skjerm som både har høyere oppløsning og huser Audis nyeste versjon av informasjonssentralen MMI.

2.0 TDI

Mer betydningsfullt er nok i praksis likevel det som har skjedd på den tekniske siden. En hel rekke nye motorer er på plass i en av Audis viktigste modeller. Hvis vi starter på dieselsiden, ser vi fort at begge innstegsmotorene er nye i A6. Den velkjente 2,0-literen har nå fått common rail innsprøytning og yter 136 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer