Audi A6 oppgraderes

Det er først og fremst sedan-hekken som endrer karakter når populære Audi A6 snart får sin ansiktsløfting.

Publisert
Sist oppdatert

Dagens Audi A6 har vært i salg her i landet siden sommeren 2004, noe som betyr at bilen allerede har rukket å bli fire år gammel. Derfor har vi det siste halvåret forventet en ansiktsløfting, noe vår samarbeidspartner Automedia lover at vil komme "soon".

Udramatisk

Audi er imidlertid tydeligvis svært godt fornøyd med A6-salget og ansiktsløftningen er langt fra like dramatisk som den forrige generasjon Audi A4 fikk. Spionbildene viser nemlig en front som har fått svært få endringer.

Men noen er det. For det første er de vertikale spilene i den voldsomme grillen trukket tilbake, noe som fører til at de horisontale spilene nå blir helt dominerende. Samtidig har Audi bestemt seg for å ramme inn skiltplaten med horisontale spiler. Dette i motsetning til i dag, der skiltplaten strekker seg i hele grillens bredde.

Blinklys i sidespeilene

Ser du godt etter vil du også legge merke til at de ytre luftinntakene har blitt bredere og lavere og at tåkelyktene de omkranser har blitt mindre. Audi-kjennere vil også bite seg merke i at A6 nå får blinklys i sidespeilene. Vi regner med at disse er diode-baserte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer