Audi-eierne de mest fornøyde

Bestselgeren Volkswagen kommer langt ned på lista

PÅ TOPP: Audi kommer øverst på årets AutoIndex, som undersøker hvor fornøyde bileierne er med bilen. Foto: Automedia
PÅ TOPP: Audi kommer øverst på årets AutoIndex, som undersøker hvor fornøyde bileierne er med bilen. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Audi kommer på topp blant bilmerkene i årets AutoIndex, som undersøker hvor fornøyd bileiere er med sitt bilmerke. BMW kommer som i fjor på andreplass, mens Subaru klatrer fra femte- til tredjeplass. Flerårsvinner Toyota havner på fjerdeplass.

Skoda best på Norsk Kundebarometer

Første gang på topp

Det er første gang Audi topper undersøkelsen, som er et samarbeid mellom NAFs medlemsblad Motor og bladene Vi Bilägare i Sverige, dansk Motor og konsulentfirmaet Loyalty Group.

Rundt 15 000 norske bileiere har deltatt i undersøkelsen, og har enten kjøpt bilen soom ny eller brukt, eller har førstegangsregistrert den i perioden 2004-2006 eller 2007-2010. Disse har svart på hvor fornøyde de er med selve bilen og kjøreopplevelsen, forhandleren og opplevelsen rundt kjøpet, service på verkstedet og lojalitet til merket. Audi oppnår 859 av 1000 mulige poeng, mens gjennomsnittet for bilmerkene kommer på 813 poeng.

- Vi er veldig fornøyde med resultatet, noe det ligger langsiktig arbeid bak. Vi har bevisst jobbet med å rette større fokus på kunden, og har blant annet gjort grep som går på hver enkelt medarbeider. Ønsker man økt tillit, må man gjøre seg fortjent til den, sier informasjonsansvarlig Marius Tegneby i Audi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer