Audi for minsten

Og en Ferrari som kanskje til og med pappa ville klemt seg inn i.

MEKTIG LEKETØY: Det er selvfølgelig galskap å bruke så mye penger på et leketøy, men det bryr nok de som har råd seg svært lite om.
MEKTIG LEKETØY: Det er selvfølgelig galskap å bruke så mye penger på et leketøy, men det bryr nok de som har råd seg svært lite om. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er som kjent ikke størrelsen det kommer an på, men de voksne vil kanskje føle seg ørlite lurt av bildene av denne tøffe, lille Audien.

Noen av dem fortjener det nok etter årevis med hvite løgner for minsten, men her har de mulighet til å gjøre opp for seg. En Audi i halvskalaformat bør fungere som kompensasjon for det meste.

Tråbilen (for det er det det er) er bygget etter malen til legendariske Auto Union Type C, en løps- og banebil fra virkelig gamle dager, og som blant annet ryddet trofébordet for pokaler i 1936.

Bilen er håndlaget, og når ting er håndlaget er de gjerne også tilgjengelig i begrenset opplag. Slik er det også her. Auto Union Type C er ikke et rykende ferskt produkt, og selv om det kun skal lages 999 eksemplar er det fortsatt mulig å bestille den på blant annet Audis britiske nettsider.

Prisen? Ja, den, ja.

(Artikkelen fortsetter under bildespesialen!)

Du må ut med 10.000 pund, eller rundt 95.000 norske kroner, for et eksemplar, så barna dine bør ha gjort seg svært fortjent til pen julegave hvis du har tenkt å slå til.

Bilen er drøye to meter lang, har sju-trinns girkasse og aluminiumsramme, både pedal- og håndbrems, og doble, hydrauliske skivebremser. For ordens skyld: Det siste er ikke en skrivefeil. Instrumentpanelet kan dessuten fjernes

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer