Audi Nanuk: 1000 Nm

Sport eller quattro? Ja takk, begge deler.

Audi Nanuk: Dersom du liker fargen på deres nye konseptbil, så kalles den Ekstremrød. Interiøret er i minaralgrå.  Foto: Audi
Audi Nanuk: Dersom du liker fargen på deres nye konseptbil, så kalles den Ekstremrød. Interiøret er i minaralgrå. Foto: Audi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en tid der den ene etter den andre bilfabrikanten jobber med ”downsizing”, vil det naturligvis være helt politisk ukorrekt å lansere en bil som går stikk motsatt vei, eller?

Ikke akkurat elektrisk

Det bryr vi oss ikke en døyt om, signaliserer Audi. For i en tid hvor de har Audi R8 som sitt villeste våpen, og i en tid hvor BMW legger ned bruken av sine V10-motorer, så klinker Audi til med en helt ny konseptbil. Denne gangen er det rå ytelser som er poenget, og bilen er utstyrt med en 5-liters V10 som drikker diesel for å kunne levere nok dreiemoment.

Se flere bilder utvendig:

Sport og quattro

Audi Nanuk, som den heter, er laget i samarbeid med designhuset Giugiaro, som er et familiemedlem av hele VW-gruppen. Nå har de altså tegnet Nanuk, en slags kloning av Audi R8 og et annet produkt de har med seg til Frankfurt, nemlig Audi Sport Quattro. Det merkelige er at Nanuk også har fått et slagord som minner om den andre konseptbilen, Sport Quattro. Slagordet til Nanuk er ”når sport møter quattro”.

Se hva Giugiaro laget for VW sist

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer