Audi og BMW med samme idé

De tyske premium-merkene fyller opp modellrekkene sine med stadig flere varianter.

X6 er en  sær versjon av X5 og  BMW ser ut til å ville gjøre noe tilsvarende i segmentet (bilklassen) nedenfor - med en X4 som en sær versjon av X3. Og Audi har ikke tenkt å sitte på sidelinjen... Foto: Automedia
X6 er en sær versjon av X5 og BMW ser ut til å ville gjøre noe tilsvarende i segmentet (bilklassen) nedenfor - med en X4 som en sær versjon av X3. Og Audi har ikke tenkt å sitte på sidelinjen... Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to bilene vi ser her er datagenererte bilder fra Automedia. Men Automedia har ikke diktet opp disse bilene - det dreier seg om nye modeller som er på trappene hos henholdsvis Audi og BMW.

Evoque-konkurrenter

Den kompakte og sporty utseende SUV-en Range Rover Evoque har med sin suksess vist at det absolutt er en etterspørsel etter mindre traust utseende biler i den klassen, og også de tyske premiumprodusentene vil naturligvis ha sin del av kaken.

SUV krysses med kupé

Audi Q4 og BMW X4 heter bilene ifølge Automedia, uten at vi kan bekrefte helt definitivt at det er det de kommer til å hete. Etter de siste årene å ha gått inn i markedet med kompakte (X1 og Q3), mellomstore (X3 og Q5) og store SUVer (X5 og Q7), gjelder det å supplere disse med mer sporty utseende varianter.

BMW trakk først, og lanserte X6, som er en slags X5 med kupé-fasong. Vi for vår del anser den for å være et temmelig unyttig kjøretøy - men noen har tydeligvis falt for den.

Les vår test av BMW X6 her!

Audi Q4 og BMW X4 ifølge Automedia:

Audi om et par år

Ikke nok med det, både BMW og Audi er overbevist om at også disse "cross-kupéene" eller "SUC"-ene, SAC-ene eller hva de nå skal kalles, ikke bare har livets rett, men også at de har fremtiden for seg. Derfor altså de kommende modellene vi ser her i datamanipulert form.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer