Audi og Porsche stjerner på bilsalongen i Paris

De kappes om å være først og hottest, bilprodusentene. Resultatet er at vi allerede visste hvordan de aller fleste konseptene og produksjonsmodellene så ut lenge før Mondial de l'Automobile. Har bilutstillingene utspilt sin rolle?

Publisert

Bare se på listen over konsepter og produksjonsmodeller vi allerede har omtalt i ukene før Paris-utstillingen: 15518"> Nissan viser X-trail som vi vet kommer til Norge på nyåret. 16294">Renault oppgraderer Laguna som virkelig har blitt en lekkerbisken. Peugeot skal dra silkelaknene av 13452">206 CC, og Ford viser sin 16247">nye Mondeo. Gjesp.

BMW skilter med en 15881">ny Mini, og VW lanserer 16829">nye dieselmotorer, mens Seat fortsetter sin GT-trend med 16996">Leon Cupra 4. Mercedes skulle overraske med sin 14699">C-klasse Coupe. Hørt om disse bilene før? Ja? For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at lenkene i teksten ovenfor peker tilbake til artikler som ble publisert på DinSide helt tilbake til 27. juli i år.

Litt krydder i hverdagen

Riktignok fikk vi også denne gang noen hyggelige overraskelser i form av Porsche Carrera GT V10, Audi Steppenwolf, Seat Salsa MPV og et par andre mer eller mindre produksjonsklare biler.

Erstattes røyk og lettkledde damer av Flash og HTML?

Med andre ord: Overivrige PR-avdelinger hos bilprodusentene ser ikke lengre effekten av å lansere sine konsepter samtidig med alle andre. Det er neppe tilfeldig at vi har fått så å si daglige drypp av nyheter de siste tre ukene før utstillingen starter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer