Audi Parking Pilot ordner opp

Fremtidens bil parkerer seg selv for deg.

Audi Parking Pilot ordner opp
Publisert
Sist oppdatert

I USA er de kjent for sine overdimensjonerte parkeringsplasser. Hver bils lomme er sikkert dobbelt så stor som her hjemme. I Norge har vi tilsvarende flateinnhold som i Japan, og vi teller drøye 5 millioner mennesker, mens de er 125 millioner. Likevel har vi store plassproblemer, og alle parkeringslommer er trange som fy.

Se video lenger ned.

Slipper parkeringsbulker

Hver dag må vi kjempe med frykten for parkeringsbulker når vi parkerer på en offentlig plass, for ikke å snakke om i et parkeringshus. Nå kan problemet få en uventet løsning. Audi har utviklet et system som skal hjelpe oss; Pilot Parking. Systemet virker ved at de lar allerede kjente systemer prate sammen, og vips, du har en helautomatisk parkeringsassistent med deg i bilen til enhver tid. Og ja, den er helautomatisk.

Vi skrev om de første hjelpemidlene allerede i 2006

Slutt på gymnastikken

Dersom du bor i et borettslag med rekkegarasje, så kan det være en utfordring i det hele tatt å komme deg ut av bilen etter at du har kjørt inn. Mange av disse garasjene er utrolig trange, og er de ikke det fra opprinnelsen av, så er de garantert fylt med alskens rask i ettertid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer