Audi Q7 avslørt

Audi vil være med i kampen om de lukerative SUV-kundene, og det er på høy tid at en Audi-SUV kommer på markedet. Modellen skal hete Q7.

Publisert
Sist oppdatert

Den nye SUV-modellen som Audi skal lansere i 2006 har blitt døpt Q7. Bokstaven Q er innført som en ny klasse i modellprogrammet til Audi og det vil dukke opp flere modeller i Q-serien. Q7 skal baseres på konseptbilen Pikes Peak Quattro Concept som ble vist i Detroit i 2003. Q7 blir en femdørs bil med syv sitteplasser, og skal være sportslig i tillegg til at den skal være en skikkelig terrengbil. Vi regner med at det er Porsche Cayenne, Range Rover Sport og ny Mercedes M-klasse som i hovedsak skal få en tøff utfordrer. Det ventes også en Q5 som skal konkurrere med BMW X3 og en svært spennende ny mini-SUV fra Mercedes.

Bilder

Det er ikke noe stort utvalg bilder tilgjengelig av Q7, men vi har noen bilder av en kamuflert bil samt noen dataproduserte. Ikke la dere lure av VW-felgene og Maybach-logoen på bakluken. Dette er en Audi. Profilen på frontlysene er tydelig og man kan også se at den får en grill som ligner på A6 sin. Under teipen bak sitter det også Audi baklys av nyeste fasong. Interiøret er lett å kjenne igjen og rattet og midtkonsollen mellom setene har tydeligvis bare blitt løftet fra A6/A8.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer