Audi Q7 avslørt

Vi har lagt ut bilder av Q7 før, men nå begynner man virkelig å få se hvordan den vil se ut.

Publisert
Sist oppdatert

Lanseringen av Q7 vil finne sted i Frankfurt til høsten og Audi begynner allerede nå å bli passe sløve med hvor de drar ut bilen på testtur. Det gjøres med vilje med full viten om at fotografene står på plass med telelinsene sine.

Bilder

Det er ikke noe stort utvalg bilder tilgjengelig av Q7, men vi har noen bilder fra Nürburgring og noen bilder fra vanlig gatekjøring. Vi har tre bilder av bilen hvor det ikke er kamuflasje i det hele tatt. Her har vi hjulpet til litt med datamaskinen for at de skal bli helt rene, men vi regner med at dette er veldig nær slik bilen vil se ut. Bildene fra Nürburgring har kamuflasjen på, men det er lett å se konturene av lykter og grill.

Motorer og utstyr

Det meste angående Q7 er forholdsvis uklart, men det er sansynlig at den vil bli utstyrt med motorer fra eksisterende Audi-modeller. Vi regner ikke med at Q7 vil få mindre motorer en sekssylindrete, og at det blir 3.0 TDI, som i A6 yter 225 hestekrefter og 450 newtonmeter, og 3.2 FSI, som yter 255 hestekrefter og 330 newtonemeter, som blir basismotorer. Det at Touareg har 500 newtonmeter i sin sekssylindrete dieselversjon trenger ikke bety at Q7 får det. Det dukker nok også opp en 4,2-liters V8-motor med 335 hestekrefter og en ny 4,2-liters V8 dieselmotor. Verstingklassen blant SUV-biler vil om et år ligge på omlag 500 hestekrefter. Porsche Cayenne Turbo kan leveres med 500 hestekrefter nå, ny Mercedes ML63 AMG vil også leveres med minst 500 hestekrefter. Vi regner med at også Audi også vil levere en 500 hesters versjon av Q7 litt etter lanseringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.