Audi TT vs. BMW M:Plass, pris og utstyr

At det skal være god plass og masse utstyr i en sportslig Coupe er for mye for langt. BMW og Audi har valgt forskjellige innfallsvinkler på plassproblematikken, utstyrsmessig ligger de to omtrent like godt an.

Publisert

Navigering - Audi TT vs. BMW M-Coupe

MotorKjøreegenskaperPlassInnledningPrøvekjøring Audi TTDrivverkKomfortPris/utstyrKonklusjonPrøvekjøring BMW M-CoupeBMW har tatt konsekvensen av at M-Coupe er og blir en "egobil". Til tross for et utseende som under sterk tvil kan passere som "bagasjevognslignende", har de ikke tatt seg bryet med å plassere bakseter i M'en. Det er etter vår mening et fornuftig valg. Da blir plassen mer enn god nok for de to som sitter foran - både benlengde og takhøyde strekker til.

Audi har gjort et halvhjertet forsøk på å lage bakseter i TT. På dørtersklene lyser advarselen mot deg; personer over 150 cm bør ikke sitte i baksetet. Gad se de menneskene på mer enn 150 cm som faktisk greide å komme seg inn i baksetet for å sitte -- uten at de pådro seg lumbago, tennisalbue og kink i nakken.

Joda - kanskje det kan sitte små barn der bak. Det blir nok en klaustrofobisk og traumatisk opplevelse for de unge lovende. For utsikten kan de neppe skryte av. I forsetet er derimot plassen helt grei, vi plagdes bare av rammeverket i midtkonsollen, som hadde en tendens til å gnage på leggene under lengre turer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer