Audi viser crosslane coupe

PARIS (DinSide Motor): Vi har fått se et besnærende hybridkonsept på Audi-standen.

crosslane coupé, kaller Audi sin nye konseptbil, som er en fullhybrid crossover. Den skal klare seg med 0,11 liter bensin per mil og greie 86 kilometer på bare strøm.
crosslane coupé, kaller Audi sin nye konseptbil, som er en fullhybrid crossover. Den skal klare seg med 0,11 liter bensin per mil og greie 86 kilometer på bare strøm. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Plug-in-hybrid med ny vri, kaller Audi sin konseptbil crosslane coupé (med små forbokstaver, ja). Den skal være et lysende eksempel på det Audi kaller sin ultra- lettvektteknologi. Det dreier seg om en ladbar hybrid som skal ha en elektrisk rekkevidde på hele 86 km.

Nyvinninger

Et glimt av fremtiden, kaller de det. Konseptbilen Audi crosslane coupé skal ifølge produsenten være en sammensmelting av morgendagenes teknikk, ingeniørkunst og design.Audi viser verstingen S3

Lavvektsteknologier

Bilen er basert på en helt ny form for konstruksjon for å vise bruken av nye materialer i ny form og funksjon. Nye løsninger knyttet til vekt, produksjons- og eierkostnader og energiforbruk "fra vugge til grav" står sentralt for den ladbare hybrid-konseptbilen.

Audi crosslane coupé er konstruert rundt aluminium og komposittmaterialer som karbonforsterket plast (CFRP) og glassfiber. Audi kaller sin filosofi "riktig materiale på rett sted", og dette skal komme fullt til syne i konseptbilen; aluminium som grunnstruktur, andre lette og egnede materialer for de enklere strukturene og kollisjonssonene. Egenvekten er allikevel 1.390 kilo, men det inkluderer den store litiumion-batteripakken. Se mer av Audi-konseptet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer