Interiøret i Audi e-tron

Audis elbil er først ute med virtuelle speil

Slik ser Audis ettertraktede elbil ut fra innsida.

FRA INNSIDEN: Audi har endelig offentliggjort bilder av interiøret til elbilen e-tron. Legg merke til «speilet» på utsiden av førersiden. Foto: Audi
FRA INNSIDEN: Audi har endelig offentliggjort bilder av interiøret til elbilen e-tron. Legg merke til «speilet» på utsiden av førersiden. Foto: Audi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elbilkappløpet er i full gang. Etter at den rene elbilprodusenten Tesla startet det for fullt med Model S, fulgte de raskt opp med SUV-en Model X.

Nå har de tyske premiummerkene Audi og Mercedes-Benz meldt seg på. De to kjemper om å være først ute med sine helelektriske SUV-er. Først har vi fått se Audi e-tron – med maskeringsteip. Så fikk vi se Mercedes-Benz EQC med blåmønstret kamuflasje – før Dinside faktisk fikk lov til å sitte på i den også.

Lørdag var forresten e-tron på prøvetur i Oslo, da tipser Ole-Jakob Hildonen foreviget den på film i Bogstadveien:

Høydepunkter

Nå har Audi valgt å vise nok en liten smakebit. Nemlig innsida av bilen.

Ifølge en pressemelding fra selskapet er det et interiør av aller høyeste klasse. Bildene ser du nedenfor.

Her er to store berøringsskjermer og virtuelle sidespeil med skjermer i dørene blant høydepunktene. I tillegg trekker tyskerne fram Bang & Olufsens 3D Premium lydsystem (tilvalg), hvor man skal få «en lydopplevelse av de rent sjeldne».

– Det nærmer seg lansering av Audi e-tron og når vi nå kan åpne prototypen og vise interiøret, ser vi at den plasserer seg rett i premiumsegmentet. Audi e-tron er i rute og vi forbereder oss på å levere ut de første kundebilene rett over nyttår. Vi får store volumer til det norske markedet, og er klare for å ivareta enda flere enn de som til nå har reservert en plass for Audi e-tron, sier Elin Sinervo, direktør i Audi Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer