Audis virtuelle virkelighet

Du kan bare sikle. Ja, la det gjerne renne ned i tastaturet - noen Prosjekt Rosemayer får du likevel aldri oppleve...

Publisert

"...På samme måte som den suksessrike sportsbilen fra 30-tallet, Silberpfeil, KUNNE også denne lave coupéen blitt utstyrt med en stor 16-sylindret motor. Den lange akselavstanden, gir nemlig god plass til motoren bak fører og passasjer - men foran bakakselen.

Science fiction

Kunne. Ja, for den kan ikke. Noe Prosjekt Rosemayer - bortsett fra den du nå ser bilder av - får du nemlig ikke se. For denne bilen skal det bare produseres en av - og den er uten innmat.

Likevel skryter Audi hemningsløst av at bilen VILLE ha hatt 16 sylindre, som på Silberpfeil, og at den naturligvis ville ha hatt Quattro (firehjulsdrift) for å få kreftene ned på moder jord. Ja, det er sannelig lett å skryte når ordene beskriver et tomt skall - et designfremstøt.

Børstet

Derfor har da også gubbene i hvitfrakk tygget på mang en Penol-tusj for å finne frem til designet på Prosjekt Rosemayer - og naturligvis har Audi vært tro mot aluminiumen. Derfor er heller ikke Rosemayer lakkert, den er børstet. Og de utvendige speilene - som ville stukket ut og ødelagt linjene - er erstattet med videokameraer som via skjermer gir et sylskarpt bilde av hva som skjer bak bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer