Automatgir for alle

Fikk du lyst på automatgir etter å ha lest onsdagens girkasse-artikkel? Da skal du være klare over at det finnes en rekke rimelige bilmodeller med automatgir.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du drømmer om automatgir trenger du faktisk ikke mer enn 157.000 kroner for å realisere drømmen. For denne summen du bli eier av en Daihatsu Sirion 1.0 med automatkasse.

Eller hva med en Hyundai Getz med 1,3-liter? Også denne kan bli din for 157.000 kroner. Vi har funnet frem til hele 14 bilmodeller som koster under 200.000 kroner med automatgir. Listen finner du her.

Fra 137.000 kroner

I onsdagens girkasse-artikkel fortalte vi om en ny type girkasse som har inntatt markedet de siste årene - den halvautomatiske girkassen.

Denne gir ikke like mye komfort som automatkassen - til gjengjeld sørger den for et lavere forbruk enn det automatkasser klarer. Og ikke minst - den er rimelig i innkjøp.

En Opel Corsa 1.0 Easytronic kan faktisk bli din for bare 137.000 kroner, en svært lav sum med tanke på at du slipper å kløtsje og kan kjøre bilen i automatmodus.

Også Toyota Yaris 1.0 er tilgjengelig med halvautomatisk girkasse. Pris: 155.000 kroner. Hvis du er villig til å legge 188.000 kroner på bordet, har du råd til en Ford Fiesta EST. Denne bilen har en 1,4-liter under panseret og gir en mer sportslig opplevelse enn de fleste andre småbiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer