Avansert fotoboksvarsler testet

Vi har testet en av de mer avanserte fotoboksvarslerne på markedet. Den har en rekke nyttige og interessante funksjoner.

Publisert
Sist oppdatert

Egentlig miner ActiveGPS Logger Fotoboksvarsler litt om moderne mobiltelefoner. Primærfunksjonen, altså henholdsvis varsling av fotobokser og ringing, havner litt i bakgrunnen av alle de andre tilleggsfunksjonene.

Varsling

Men la oss starte på med ringingen … nei unnskyld, varslingen. Av fotobokser. Dette er en forholdsvis enkel oppgave som mange langt billigere bokser også klarer. ActiveGPS løser denne oppgaven enkelt og greit. En stund før du nærmer deg fotoboksen varsler den ved et raskt ul.

Protesterer ved høy hastighet

Dersom du kjører over fartsgrensen, vil den fortsette å ule helt til du kommer deg på rett side. Da blir det stille og displayet på boksen viser avstanden til fotoboksen. Her finner vi imidlertid en av de få svakhetene med denne varsleren: Den bommer litt på avstanden. Men særlig alvorlig er det i grunn ikke ettersom det bare er snakk om noen få titalls meter, og man allerede er gjort oppmerksom på fotoboksen.

Her finner du oversikt over alle fotoboksene i Norge.

Viser nøyaktig hastighet

Vel forbi fartsmåleren går displayet tilbake til sin vanlige visning. Det betyr at du kan velge mellom fem ulike modi, eller eventuelt slå det helt av, inntil en ny fotoboks dukker opp. Av de fem modiene er hastighetsmåleren, triptelleren og høydemåleren de mest interessante. Det er faktisk litt artig å kunne følge med på sin nøyaktige hastighet når man kjører. Mange biler har nemlig ganske rause feilmarginer på den innebygde fartsmåler litt oppover skalaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer