Avgiftsgunstig stasjonsvogn

160.000 kroner er mye penger, og det eneste du egentlig ofrer er antall sitteplasser bak i bilen.

Publisert
Sist oppdatert

For registrert som campingbil er det kun to sitteplasser i tillegg til forsetene. En vanlig Voyager har syv sitteplasser, og en mye mer fleksibel seteløsning. De to sitteplassene i campingvarianten er ikke så komfortable som i personbilen. Benken passer best for barn fordi den er montert ganske nær forsetene.

En fordel for barn i dette baksetet er at sitteplassene er trukket ganske langt inn i kupeen. Det gjør at plassene sikrere ved en ulykke, og gjør det også mulig å se ut gjennom frontruten.

God plass

Campinginnredningen er svært kompakt, og stjeler lite bagasjeplass. I og med at baksetet er montert ganske langt frem er det svært god plass. Plassen er også lett å utnytte. I den bilen vi kjørte var det laget trekk til å dekke over campinginnredningen.

Det er litt skrangling fra innredningen, og er man vâr for lyder kan det bli ganske irriterende etter hvert. Fra takkonstruksjonen var det stille, og det kan nesten virke som at platene i taket fungerer som ekstra isolasjon. På toppen av glassfiberlokket var det montert de samme takskinnene som på en vanlig Voyager, og det er ikke noe problem å feste for eksempel et skistativ der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer