Skoda Enyaq

Avslører bestillingsdato

Men du må vente litt ekstra på det som er en av årets mest spennende bilnyheter.

Elbil24 har prøvekjørt den kommende Skoda Enyaq i kamuflert utgave som prototype. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere tusen nordmenn står på venteliste for elbilen vi tidligere i år omtalte som «den aller mest spennende bilnyheten i år». Denne uka bekrefter Skoda at verdenspremieren på bilen er satt til 1. september.

Samme dag åpnes det for bestilling av bilen her til lands, bekrefter Skoda Norge.

– Det er en stor glede å endelig kunne dele at Skoda Enyaq får sin verdenspremiere 1. september. Like gledelig er at vi samtidig åpner salg, sier Thomas Meiner, direktor før Skoda Norge i Harald A. Møller, i en pressemelding.

1. september

Skoda har valgt å legge verdenspremieren til Praha i Tsjekkia, som er bilmerkets hovedsete.

– Lanseringen av Enyaq representerer en milepæl for Skoda. Det at verdenspremieren legges til Praha og i forbindelse med 125-årsjubileet er en tydelig indikator på hvilken betydning denne bilen har, og i hvilken retning Skoda beveger seg – både når det gjelder teknologi og design. Dette er bare starten på en elektrisk offensiv, og Enyaq er det første glimtet inn i Skoads fremtid – en fremtid vi gleder oss til og har særdeles stor tro på, sier Meiner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer