Avslutning i Genève idag

DinSide har over lengre tid bragt svært mange bilnyheter fra Genève. Og nå: Foto-høydepunkter.

ITALIENSK STIL: Alfa Romeo 4C Foto: Knut Moberg
ITALIENSK STIL: Alfa Romeo 4C Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BILDESPESIAL: Så var det slutt for i år. Genève-utstillingen har sin siste dag i dag og er nok en gang en publikumssuksess. Etter første helg hadde over 300.000 mennesker besøkt den, og vi vil tro godt over 700.000 vil ha vært innom når dørene stenges i kveld.

Den Beste Bilmessen

Uten å være den mest besøkte er dette utvilsomt den som gir mest - og mest eklektisk - bilopplevelse per kvadratmeter. Vi, og de fleste andre motorjournalister, har i hvertfall nok en gang både svettet og kost oss. Vi håper vi i løpet av både ukene før og under messen har gitt dere underholdning og nyttig informasjon. Lageret er for øvrig ikke uttømt; vi har spart på noen godbiter som vil komme de neste dagene grunnet faren for overdose med for mye på én gang. Dette opplever vi for så vidt selv hver gang i forbindelse med pressedagene som går forut for selve åpningen av messen for publikum.

Men: I dag oppsummerer vi med vårt tradisjonelle fotoalbum - med over 90 bilder.

De store

Vi har presentert mange, men langt fra alle, av disse tidligere, med fokus på nyhetene fra de store produsentene som den nye folkevognbussen fra VW, Opels kommende Zafira, Toyotas nye sportsbil og kommende Yaris, Fords B-Max og nye Audi A3 - for å nevne noen få. Vi har ikke glemt de store - når det gjelder navnet og imaget - som Aston Martin med nye Virage, Ferrari med nye FF og Lamborghini med sin Aventador.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer