Baby-Hummer sluppet fri

Hummer er de perfekte bilene for alle som liker å være konge på haugen. Nå er det omtrent to år siden vi så de første bildene av H2, og nå kommer det en enda en ny H - H3.

Publisert
Sist oppdatert

H1 var opprinnelig et militært kjøretøy og har mål deretter. H2 er som kjent noe mindre, og H3 trer inn i familien som den aller minste Bukkene Bruse. Hummer H3 vil bli en mindre utgave av H2, og vil minne mer om en ordinær, stor firehjulstrekker enn sine abnorme brødre.

Den nye Hummeren vil også se ut som en militærbil og ha mange av de samme trekkene som H1 og H2, men den vil være betydelig mindre i størrelse.

Rekkesekser

H3 blir en lillebror på flere måter. Mens H1 og H2 har henholdsvis en 6,5 og en 6,0-liters V8 under panseret, får H3 kun en moderat rekkesekser som leverer 260 hestekrefter.

Til tross for at bilene er særdeles upraktiske og koster både en formue i innkjøp og i drift, har Hummerne en solid tilhengerskare over hele verden. General Motors som produserer bilen regner med at enda flere skal komme til nå som bilen kommer i en mer allminnelig utgave. Hele 100.000 biler regner de med å produsere av H3 hvert år.

Bilen kommer på markedet i løpet av 2005.

Blir bilen for ordinær for Hummer-entusiastene? Store spionbilder fra Automedia finner du her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer