Baby-Hummer sluppet fri

Hummer er de perfekte bilene for alle som liker å være konge på haugen. Nå er det omtrent to år siden vi så de første bildene av H2, og nå kommer det en enda en ny H - H3.

Publisert
Sist oppdatert

Baby-Hummer sluppet fri

  1. Store bilder


H1 var opprinnelig et militært kjøretøy og har mål deretter. H2 er som kjent noe mindre, og H3 trer inn i familien som den aller minste Bukkene Bruse. Hummer H3 vil bli en mindre utgave av H2, og vil minne mer om en ordinær, stor firehjulstrekker enn sine abnorme brødre.

Baby-Hummer sluppet fri


Den nye Hummeren vil også se ut som en militærbil og ha mange av de samme trekkene som H1 og H2, men den vil være betydelig mindre i størrelse.

Rekkesekser

H3 blir en lillebror på flere måter. Mens H1 og H2 har henholdsvis en 6,5 og en 6,0-liters V8 under panseret, får H3 kun en moderat rekkesekser som leverer 260 hestekrefter.

Baby-Hummer sluppet fri


Til tross for at bilene er særdeles upraktiske og koster både en formue i innkjøp og i drift, har Hummerne en solid tilhengerskare over hele verden. General Motors som produserer bilen regner med at enda flere skal komme til nå som bilen kommer i en mer allminnelig utgave. Hele 100.000 biler regner de med å produsere av H3 hvert år.

Bilen kommer på markedet i løpet av 2005.

Blir bilen for ordinær for Hummer-entusiastene? Store spionbilder fra Automedia finner du her.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer