Baksete-kontor

Et fullt utstyrt kontor samt telefon, navigasjons-system, TV og video – alt i baksetet på Opel Omega MV6 stasjonsvogn.

Et fullt utstyrt kontor i baksetet. Klikk her for større bilde.
Et fullt utstyrt kontor i baksetet. Klikk her for større bilde. Vis mer
Publisert

Det svært så mobile hjemmekontoret ble presentert av Opel på bilutstillingen i Paris i år.

Fullt utstyrt

Det er nesten ikke den ting som ikke har fått plass i baksetet av Omega MV6. Kontoret er fullt utstyrt, vi kan nevne PC med internett-tilgang, telefaks, skriver til PC og en telefon i baksetet. PCen er integrert i ryggen på passasjersetet foran. I midt-armlenet i baksetet er det plassert en mobiltelefon, video-system, telefaks og skriver til PC. TV-monitorer på 13 centimeter er plassert bak på nakkestøttene til fører og forsetepassasjer.

Dette muliggjør at du kan ta med deg jobben uansett hvor du er. –Så spørs det bare om kona og ungene vil være like blide etter en uke på hytta, med far i baksetet av bilen med tikkende telefakser og konstante telefoner..

Plass likevel

Noen vil muligens bli lettet over å høre at dette ikke er en modell som vil komme på markedet – i hvert fall ikke innen anskuelig fremtid. Modellen ble produsert for å se - eller bevise - at det var plass til å integrere kommuniksjonsmidler i et kjøretøy, og i tillegg få alt ergonomisk riktig justert. – Og i følge Opel har det ikke gått på bekostning av plassen, heller. I følge produsenten skal det fremdeles – i tillegg til kontoret, TVen og videoen, være sitteplass til fem personer i Omega. Bagasjeplassen skal også være den samme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer