Beetle går av veien

New Beetle Dune har beholdt de vesentligste designelementene til New Beetle, men har i tillegg fått terrengegenskaper og et interiør som skal tilfredsstille det aktive mennesket. Vi kan nesten ikke vente til vi kan cruise inn i solnedgangen over sanddynene med Beetle Dune…

Beetle går av veien
Publisert

Og ja: det er et slektskap mellom sanddynene og navnet på den nye Beetle-studien. For dette er bare en studie -- i hvert fall foreløpig. Og for oss nordboere sin del har det kanskje ikke så mye å si -- vi har kanskje ikke så veldig mange sanddyner å velge mellom…

Utstyrt for terrengkjøring

Utseendemessig er det jo ingen tvil om hvilken nese Beetle Dune er snytt ut fra. Men i og med at den skal kunne kjøres i utmark, har den fått en forsterket støtfanger av aluminium i fronten, og en matchende aluminiumsstøtfanger bak.

For å få en best mulig ut-i-naturen-opplevelse, er New Beetle Dune også utstyrt med et stort avtagbart soltak (soft top) av plast.

Den har dessuten selvsagt mye større dekk enn en vanlig New Beetle, og har aluminiumsfelger slik at de står i stil med resten av eksteriørdetaljene. Beetle Dune har også variabel høydejustering av hjulopphenget, slik at du -- alt etter hvor store sanddyner du skal forsere -- kan velge mellom tre forhåndsinnstilte høydenivå som varierer med 12 centimeter.

Aluminium på mange plan

Beetle Dune har plass til fire aktive mennesker. Baksetene kan legges ned, og da åpenbarer det seg et flatt bagasjeplan av aluminium. Her skal du trygt kunne frakte froskeføttene og dykkerdrakten din uten å være redd for at det skal bli vått, eller at du skal skitne til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer